Tips voor het kopen van een huis en het inhuren van een makelaar

Tips voor het kopen van een huis en het inhuren van een makelaar

Makelaar

Een goede makelaar moet de verkoper uitgebreide diensten verlenen. Naast het maken van kwaliteitsfoto's, moeten ze ook een beschrijving schrijven die het huis verkoopt. De foto's moeten overdag worden gemaakt, wanneer er veel natuurlijk licht is, en moeten de beste eigenschappen van het huis benadrukken. Een groothoeklens kan een kijker helpen zich de hele kamer voor te stellen. Professionele vastgoedfotografen kunnen eersteklas resultaten leveren Makelaar Westland met 25+ jaar ervaring – Helm & Heus. Hier zijn enkele dingen waar u op moet letten bij het inhuren van een makelaar.

Zorg er eerst voor dat u uw financiƫn op orde heeft voordat u uw huis te koop aanbiedt. Het aanvragen van een hypotheek gaat makkelijker als u er financieel op voorbereid bent. Zo heb je de juiste mindset om het beste bod te doen op je nieuwe woning. Als u voor het eerst een huis verkoopt, kunt u bovendien dezelfde makelaar inschakelen voor de verkoop van uw huidige woning. Op deze manier kunt u erop vertrouwen dat uw agent namens u werkt en bij elke stap met u communiceert.

FSBO-lijsten. Gratis websites bieden een platform voor huizenverkopers om hun huizen gratis te vermelden. Ze kunnen worden vergeleken door het aantal foto's en de lengte van hun vermelding. Op de meeste van deze sites kun je wijzigingen aanbrengen in je advertentie zodra je je huis te koop hebt aangeboden. U moet een vertrouwde makelaar kiezen die jarenlange ervaring heeft met het verkopen van vergelijkbare huizen. Een goede makelaar heeft ook de beste ervaring. Vraag bij het inhuren van een makelaar om hun aanbevelingen.

Voor meer informatie zie: https://www.helmheus.nl/