Koop een van beide – Een eenvoudige gids

Koop een van beide – Een eenvoudige gids

Als je je afvraagt hoe je ether koopt en wat erbij komt kijken, dan heb ik goed nieuws voor je. Aangezien er veel hype is rond het concept van het kopen van ether, dacht ik dat ik een snel artikel zou schrijven om het uit te leggen. Maar voordat we verder gaan, zijn er een paar dingen die je moet weten. Er is veel hype rond het concept van het verhandelen van de ether, maar dit is allemaal relatief. Het belangrijkste is of je weet waar je aan begint.

Om ether te kopen, moet u een etherportemonnee kopen, algemeen bekend als Eth Wallet of e Wallet bezoek de site. Dit zijn dezelfde dingen die worden gebruikt om andere tokens te kopen, zoals Waves en Lite-portefeuilles. Voordat u er een aanschaft, moet u ervoor zorgen dat u precies weet hoe u uw eth-portemonnee of e-portemonnee gaat gebruiken. Sommige portefeuilles kunnen meerdere valuta bevatten, maar niet beide. U wilt dus weten hoeveel u op uw Eth-portemonnee wilt opslaan. Bepaal dit door te noteren hoeveel u wilt opslaan en vermenigvuldig dat aantal met 100 om het bedrag aan dollars te krijgen dat u in uw portemonnee zou moeten hebben.

Nadat u hebt bepaald hoeveel u moet opslaan, moet u een bedrijf vinden dat eTokens voor u koopt. Er zijn verschillende bedrijven die deze service aanbieden. Kies degene die het beste past bij uw budget en behoeften. De eenvoudigste manier om dit te doen, is door te kijken hoeveel verschillende valuta er zijn, om te zien welke elk bedrijf aanbiedt. Ga dan je gang en vraag een offerte bij hen aan. Ze zouden je alle informatie moeten kunnen geven die je nodig hebt om te beslissen bij welk bedrijf je de tokens wilt kopen.

Meer weten? Klik dan hier: Bitcoinmeester.nl