Heb je een chip-tuning nodig?

Need chip tuning? Chip Performance is the specialist!  Heb je een chip-afstemming nodig voor je gitaar, maar je weet niet hoe je er een moet doen? Ben je aan het einde van het hele ding? Het is echt niet zo moeilijk als het misschien lijkt en als je er eenmaal achteruit komt hoe, speel je in een mum van tijd als een professional!

Dus wat heb je nodig voor een chip-tune? Nou, voor starters, heb je wat gitaartuner nodig. Het hoeft niets bijzonders te zijn – het kan zo eenvoudig zijn als een door penny-gebaseerde dater. Hiermee kunt u de noten krijgen zonder de vingers überhaupt te hoeven gebruiken.

Maar als je dat hebt, wat heb je nog meer nodig? Dat is eenvoudig genoeg! Je hebt gewoon een aantal akkoorden of een akkoorddiagram nodig om de juiste noten te krijgen en dan kun je gewoon de onderdelen spelen! Is dat niet geweldig?

Het enige probleem is dat u niet alleen al uw akkoordkaarten op een webpagina kunt dumpen en hopen op het beste. Akkoorden zijn een van de moeilijkste dingen om te leren, en je moet ze echt voelen voordat je ze zelfs goed kunt spelen. En de beste manier om ze te voelen is om naar hen te luisteren, wat je kunt doen door samen te spelen met wat muziek waar je van houdt – iets dat je bekend is. Hoe beter iets is, hoe gemakkelijker het wordt om het te spelen.

Dus wat moet je doen om echt een chip op je gitaar te krijgen? Je moet ervoor zorgen dat je gitaar goed is opgezet. Als je dit probeert te doen met een akoestische gitaar, heb je een paar opties. Je zou OOR-training kunnen proberen – dit zal je leren luisteren naar elke noot en weet dan of het goed klinkt en het goed klinkt door het van het vel papier te lezen. Dit is eigenlijk heel nuttig, omdat je begint te kunnen lezen om notities te lezen in plaats van alleen maar te vertrouwen op de rangschikking van het nummer.

Als alternatief kunt u gaan kopen en wat elektronische hardware kopen. Je hebt niets zinig nodig – zelfs de eenvoudigste softwarepakketten doen geweldig werk. Je kunt software krijgen met een virtuele chip die reageert op plaatsen, en dan kun je je chip in realtime instellen op basis van het veld dat je hoort. Op deze manier kun je bijna meteen een perfecte chip-tune krijgen. U kunt ook online chip-tuning-sites gebruiken, waar u mee kunt spelen en ziet of u het goed speelt.

Klik hier voor meer informatie Chipperformance.nl