Beste jaarjournaal

Het beste jaarjournaal

Beste jaarjournaal

Het Best Year Journal helpt je bewuster te leven door tips en activiteiten te geven om je leven zinvoller te maken. Dit ongedateerde dagboek is gemaakt met 100 procent gerecyclede binnenpagina's en schutbladen en heeft een sprankelende omslag. Het is gemakkelijk om uw doelen bij te houden met de begeleiding van het dagboek en extra bronnen. The Best Years Journal heeft zelfs een nieuwe sectie genaamd "Weekly Review" om je voortgang bij te houden. Als je een doel van je leven hebt, is dit dagboek een uitstekende keuze.

Het beste jaardagboek heeft zes secties: persoonlijk actieplan, weekoverzicht, maandkalender en gewoonte-tracker. Het biedt ook voldoende ruimte voor notities. Zoals bij de meeste tijdschriften die op de markt verkrijgbaar zijn, kunt u de pagina's invullen wanneer u maar wilt. Het Best Year Journal wordt geleverd met 20 procent korting voor 10 of meer producten. Als u 40 of meer koopt, kunt u 30 procent korting krijgen. Het is een geweldige manier om uw leven zinvoller en productiever te maken.

Als je onderweg bent, kun je de digitale versie van Mylovelynotebook.nl downloaden. Zodra je je aankoop hebt gedaan, ontvang je een e-mail met een link om het dagboek te downloaden. U kunt het dan uitprinten en erin gaan schrijven. Je kunt ook de app op je smartphone of tablet gebruiken om het journaal in te vullen. Het is het beste om een PDF-reader of Markup-toepassing te gebruiken om het PDF-bestand te lezen.

Zoek meer informatie op: Mylovelynotebook.nl